Pécsi szállás

   Krasz Jánosné

   2személyes

 

 

 

 

 

 2 személyes lakás.

 

 

 

 

Az egy- vagy  két személy részére alkalmas  lakás 30 négyzetméter alapterületű, földszinti, ( a terep lejtése miatt kisebb lépcsősoron lehet megközelíteni ) ablakai nyugati irányba néznek. Egy szoba, fürdőszoba-WC, étkező-konyha és előszoba helyiségekből áll. Kis terasz és 50 m2 kert tartozik hozzá. A lakópark körbekerített zárt területén van a lakáshoz kijelölt, saját szabadtéri gépkocsibeálló hely egy autó részére, amelyet távirányítható kapun keresztül lehet megközelíteni. A konyha teljesen felszerelt. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, páraelszívó, tea-kávéfőző szolgálják vendégeinket, de természetesen edények és evőeszközök is a rendelkezésükre állnak. A szobában két kényelmes fekhely, ruhásszekrény és 27 programos színes televízó található. Szélessávú, vezeték nélküli internet elérési lehetőséget (WiFi) biztosítunk. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC használható. A lakás fűtését és melegvízellátását egyedi gázüzemű készülék biztosítja.

A szálláshely bérleti díja egy illetve két fő esetén is 9000 Ft/ lakás/ nap, mely  tartalmazza -a törölköző kivételével- minden berendezési tárgy használatát, beleértve az ágyneműt is, de nem tartalmazza a 400Ft/Fő/éj idegenforgalmi adót!

Nézzen körül a képtárban és kérjen személyre szabott ajánlatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!

 

 

 

 

 

 

Kezdőlap

Képtár

 2személyes

4személyes

Kapcsolat

 

A Képtár  gombbal fényképes bemutatót tekinthet meg,             a 4személyes feliratúval a nagyobb lakásról talál részletes információt.  Elérhetőségeink        a Kapcsolat  gombbal jelennek meg.


 


|
 
Kezdőlap Képtár 2személyes | 4személyes  Kapcsolat