Pécsi szállás

   Krasz Jánosné

   4személyes

 
 

 

 

 

 

 4 személyes lakás.

 

 

 

 A kettő- négy személy részére alkalmas  lakás 45 négyzetméter alapterületű, földszinti,  ablakai nyugati irányba néznek. Egy hálószoba, amerikai konyhás étkező-nappali, fürdőszoba-WC és előszoba helyiségekből áll. Kis terasz és 70 m2 kert tartozik hozzá. A lakópark körbekerített zárt területén van közvetlenül a lakás mellett a kijelölt, saját szabadtéri gépkocsibeálló hely egy autó részére, amelyet távirányítható kapun keresztül lehet megközelíteni. A konyha teljesen felszerelt. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, páraelszívó, kávéfőző szolgálják vendégeinket, de természetesen edények és evőeszközök is a rendelkezésükre állnak. A hálószobában kétszemélyes az ágy, a nappaliban két különálló kényelmes fekhely van, valamint szekrények.  27 programos kábelantennás színes televízót és szélessávú, vezeték nélküli internet elérési lehetőséget (WiFi) biztosítunk. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC használható. A lakás fűtését és melegvízellátását egyedi gázüzemű készülék biztosítja.

A lakás bérleti díja a vendégek számától függően változik. Egy illetve két fő esetén 9000 Ft/ lakás / éj. Három vagy négy fő esetén 4500 Ft / fő / éj, mely  tartalmazza -a törölköző kivételével- minden berendezési tárgy használatát, beleértve az ágyneműt is, de nem tartalmazza a 400Ft/Fő/éj idegenforgalmi adót!

Nézzen körül a képtárban és kérjen személyre szabott ajánlatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!

 

 

 

 

 

 

 

Kezdőlap

Képtár

2személyess

 4személyes

Kapcsolat

 

A Képtár  gombbal fényképes bemutatót tekinthet meg,           a 2személyes feliratúval a kisebb     lakásról talál részletes információt.  Elérhetőségeink        a Kapcsolat  gombbal jelennek meg.


 


|
 
Kezdőlap Képtár 2személyes | 4személyes  Kapcsolat